• ИМГ

  Проект

  за Предприятие

  Най-голямото и модерно гъбопроизводствено предприятие в Източна Европа

  Прочети Още
 • Ферми

  за Гъби

  48 ферми за печуркии с общ капацитет от 6500 тона на година

  Прочети Още
 • Компостно

  Предприятие

  Огромно компостно предприятие с капацитет 400 тона компост на седмица

  Прочети Още
 • Модерно

  Оборудване

  Възможно най-качественото оборудване от Christaens Group

  Прочети Още

ИМГ Проект и Бизнес План

Тук можете да откриете нашата проектна идея в детайли и пълно описание

Имаме и професионално изработен бизнес план за цялата необходима инвестиция и реализация на продуктите. За достъп до бизнес плана се свържете с нас!

Описание на Проекта Бизнес План Обявление

За Нас

Идеята на проекта е построяването на най-голямото и модерно гъбопроизводствено предприятие на балканския полуостров. Произвежданите печурки ще бъдат с много нискапроизводствена цена, голяма добавена стойност и изключително високо качество.
Нащата цел е да заместим внасяните от нас Полски гъби с местно производство.
Повечето продажби на печурки в България са в големите търговски вериги като Кауфланд, Лидъл, Била, Метро, Т-Маркет, Про Маркет, Фантастико и борсите в Първенец, Варна, Бургас, Огняново, София, Петрич. Не на последно място са и пазарите близка Гърция и Румъния, където цените са с 20-30% по-високи.
Предприятието трябва да бъде построено за 18 месеца и да достигне пълният си капацитет на работа 6 седмици след пускането в експлоатация. След 18-24 месеца успешна работа, планираме да удвоим капацитета на проедпиятието на 13000 тона печурки на година. Инвестицията за удвояване на капацитета на предприятието ше е с 50-55% по-малка от началната инвестиция. Продуктите произвеждани от предприятието ще са бяла и кафява печурка в опаковки от 250гр., 500гр., 1000гр., 2500гр. и 3000гр.
В момента единственият доставчик на печувки в Българския, Румънския и Гръцкия пазар е Полша, чиито предприятия се намират на 1800-2500км. Гъбите пристигат с влошено качество от транспорта и 30% по-кратък срок на годност.

Гъбопроизводствено Предприятие

48 ферми в изолирана среда, 9 култивирания на година. Напълно автоматизирано, безрисково производство.


Компостно Предприятие

Производство на 400 тона компост (фаза 3) на седмица, достатъчно да захрани всичките 48 ферми за гъби. State-of-the-art технология от Christaens Group